Links

Van 2001 t/m/ 2015 heb ik de beeldhouwcursus van Artibus-UCK gevolgd. De docenten zijn Caroline Teesing (mijn docente) en Cissy van der Wel (laatste jaar). Een keer per jaar in de zomer volg ik een cursus van een week in het buitenland, meestal in de Vogezen bij Adriaan Seelen , nu voortgezet door Fieke de Rooij,  waar behalve Adriaan en Fieke ook Gerard van Rooij , Paul van Laere en Erica van Seeters les geven. Bij Adriaan heb ik ook een cursus letterhakken gevolgd. Gerrit Peele heeft me verder op weg geholpen in steenhouwerstechniek. De zomer cursus volg ik altijd met mijn beeldhouwmaatje Ida. Enkele mensen die ik daar heb leren kennen hebben gezamenlijk een mooie beeldensite.

Wil je horen hoe een zomercursus beeldhouwen in Frankrijk klinkt, klik dan hier (duurt 30 seconden).

Langs de grachten van Utrecht wordt een eeuwigdurend gedicht in steen gehakt, iedere zaterdag 1 letter. Kijk op De Letters van Utrecht voor meer informatie over dit prachtige project.

Mijn woonplaats Houten kent een actief platform voor beeldend kunstenaars en liefhebbers van beeldende kunst: Kunst om de Hoek, met activiteiten als de  Kunstfietsdagen, expositie in het gemeentehuis, maandelijkse Kunstcafés en deelname aan de Cultuurnacht. Op de Kunst Kaart van Houten is alle kunst in de openbare ruimte te zien.

Tenslotte: dank aan Dick Sijtsma (website), Albert Ordelman en Leo van Kuik (veel van de foto's).